Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [1405-1386] [1385-1366] [1365-1346] [1345-1326] [1325-1306] [1305-1286] [1285-1266] [1265-1246] [1245-1226] [1225-1206] [1205-1186] [1185-1166] [1165-1146] [1145-1126] [1125-1106] [1105-1086] [1085-1066] [1065-1046] [1045-1026] [1025-1006] [1005-986] [985-966] [965-946] [945-926] [925-906] [905-886] [885-866] [865-846] [845-826] [825-806] [805-786] [785-766] [765-746] [745-726] [725-706] [705-686] [685-666] [665-646] [645-626] [625-606] [605-586] [585-566] [565-546] [545-526] [525-506] [505-486] [485-466] [465-446] [Korábbi]
Nem tudom, mindig egyedül hagynak, és most te is elmész.  Nagyon sajnállak hogy még, vissza kell menned, nem könnyű. De gondolj arra hogy itt a hétvége, és akkor kipihened magad. |
Böbsi a torták knőjének a tésztája milyen vastag azt nézegettem azt készülök majd jővö hétvégére sütni jól ki kell tanulmányozni.
ma ettem házi krémest,vékony piskóta volt a két lap/szinte hajszál vékony volt a tészta/, tejszínes puding volt benne pici zselatinnal keményítve és tejszín a tetején, és a felső lapon máz volt karamellás, kértem a recit.
Jó amit küldtél.... |
Igen gyorsan ,de sajna megyek vissza értekezlet miatt és csak későn jövök/tele a hócipőm../Gondolom fini a torta.Hol vannak ma a lányok? |
Szia Mariska! Köszi pps-t nagyon jók!
Van szeletem is, csak nem lett jó a kép! Ma gyorsan végeztél. |
Szia Böbsi!
Nagyon szépek a batyuk gondolom gyorsan el is fogyott.A tortád is jól néz ki nagyon szép rajta a csoki máz is.Ha felvágod azt is hozod?Vagy már nyoma sincs?
|
Szia Zsizsu!
Nem tudom már magam se hogy jó-e hogy ennyit sütök-főzök, na jó főznöm így is úgy is kell, de ez a sok sütés!!!! Jönnek rám a kilók, és most már aggódok. Az a baj hogy nem bírom kiállni, hogy ne egyek, mikor sütök valamit. Itt ez a csokitorta, úgy kinyaltam a tálat amibe a krém volt hogy allig kellet elmosnom.
|
Szia Pilcher! Remélem jó lesz a sütid, én még nem csináltam, így kiváncsi leszek hogy milyen lesz.
Képet úgy tudsz berakni hogy a: -re rá kattintva kép URH-ját bemásolod, de a http: nélkül, mert az már ott van. Ennyi és nem több. |
Sziasztok!
Elkészültem Latsia csokitortájával. Nagyon finom!!! A krémje az az igazi csokis, szóval .....mennyei!
Azért írtam a kis receptemhez egy megjegyzést, hogy legközelebb nehogy ugyan ebbe a hibába essek.
A recepteben 1 1/4 csésze zsíros tejszínt írt, nem tudtam első pillanatban milyet vegyek, vagy a habtejszín vagy a főzőtejszin, mert ugye (kis városi lánynak nincs házi tejszínje, gondolom az lenne a legjobb) na szóval...habtejszín mellet döntöttem, tévedtem! Nagyon híg lett a krém, mível írja fagyasztót hogy a sütit fagyasszuk le. ezért próbáltam a krémet állandó figyelgetés mellet a fagyóba dugni. Így kicsit tudtam korrigálni az állagát, és valahogy felkentem, a tésztára. Legközelebb főzőtejszínt veszek, vagy csökkentem a tejszín mennyiségét.
De komolyan nagyon finom a torta, próbáljátok ki, ha erre figyeltek, nem fogtok csalódni.
 |
Szia Böbsi!
Köszi a recit, most indulok és megcsinálom a krémest, ha kész lesz, hozom. Nem tudom, hogyan kell nálad képet feltenni, remélem csak rájövök!
Pussz
Pilcher |
Szia Böbsi!
Látom Te is szorgalmasan sütsz-főzöl. Nekem most nincs itthon a családom, síelni vannak, így semmit sem kell készítenem, de ma azért szeretnék valamit sütni, ha időben hazaérek.
Nagyon tetszik a túrós batyud, nálunk is nagy sikere volt, meg a buktának is.
Csak ritkán tudok sütni, mert dolgozom, de hétvégén mindig szorítok rá időt.
További jó sütögetést. Zsuzsa |
Köszönöm szépen, szerintem mindannyian nagyon ügyes anyukák vagyunk, hiszen a szeretteinknek csináljuk ezt a sok finomságot, az legyen reggeli, ebéd esteleg vacsora.
De egyébként most ezt nagyon díjjazák a srácok, de azért minden reggel nincs ám péksüti, még hozzá szoknak!  
A bolognai port ismerem, azt hittem van jól bevált recepted!
Sajnos a gportálnál néha eltünnek a képek, habár ez most csak a Tonline képeknél látszik, nem kell csinálni semmit vissza szoktak jönni.
|
Ügyes anyuka vagy!Minden reggel friss péksütit teszel a asztalra.Gondolom a fiúk értékelik ezt a dolgot.
A golognai spagettit én Knorr bolognai poralappal készítem.A húst olajon megpirítom,majd vizet teszek hozzá és úgy a Knorr poralapot.Mi így szeretjük,egyszerű elkészíteni.Igazi szószalapot nemtudok csinálni.
Nem lehet látni a hamgurgereket!Én hibám? |
Szia Andi!
Tartalmas reggelitek volt, a párodnak nagyon ízlett, ha 6 db-ot megbírt enni. :-)))
Az előbb nem írtam oda, hogy túros batyuka akar lenni. Én ma nem főzök, inkább sütök. Tegnap megszavazták hogy ma is sóletet együnk, így elővettem a másik felét a babnak.
Megcsinálom a Latsia féle csokitortát, már a sütőben van a tésztája, mindjárt kiveszem, szerintem jó lesz, a tésztája szimpatikus, a krémjét még nem állítottam össze, de hamarosan neki is fogok, csak benéztem vagytok-e?
A bolognai szószt még nem csináltam, leírod hogy csinálod?
|
Sziasztok!
Én is elhoztam a mai reggelinket.A hamgurger húst is én készítettem bele.10db-ot csináltam a férjem 6-ot evett meg belőle.Ebédre bolognai spagettit készítek.
Ti mis főztök,süttök ma? |
Sziasztok! A mai reggelink: Mindenkinek szép napot!
|
Szia Pilcher!
Én nagyon régen csináltam krémest,de amit a Böbsi beírt jól hangzik az én recim arányaiban kevesebb, de ezt nem lehet másképp csinálni max.tejszínnel fokozni esetleg egy pici zselatinnal stabilizálni.
|
én még nem is hallotam így a sóletot.Én is szoktam csinálni, de nem így, csülök füstölt, hagyma,babérlevél,árpagyöngy , ezt együtt főzni és főtt tojás hozzá |
Szia Mariska, sajnos mennem kell, nyűgi a család. (vacsora stb) Majd holnap jövök, jó éjszakát! |
Szia ! Gondolom tornázni ment..Ma megint gyorsan telt a nap, de du-tán is csak azt vettem észre ,hogy 7 óra.Próbálom olcasni a mit beírtatok. |
Szia Mariska! Irtam Szilvinek hogy a bűnőzés után, jár egy kis torna, de szerintem elfutott előle :-)) Itt volt és eltünt. Hogy telt a mai napod? Fáradtan?
Én még csak most megyek előkészíteni a holnapi reggelit, ma ez elmaradt. Muffinformába gondoltam, túros batyut.
|
|