Böbsi konyhája
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Napi okosságok..
 
védjegy

   

 
Menű

  
   Főoldal/Receptek   

   Email   
   Vendégkönyv    

   Fórum  /lezárt/

   Fórum
   Fórum /süteméynek/
   Fórum /egyéb ételek/

   

   

 
Ti küldtétek!

2007...től
(Fórum receptek megtekintéséhez,
a fórumon regisztrálni kell!)

Sütemények  (194) 
Egyéb ételek (106)  
 Kenyér és társai.. (23)
 

Ti küldtétek!
2005-2007 (fórum receptek)

Sütemények (56)
Házi/gépi kenyerek (9)
Péksüti .. stb (13)
Egyéb ételek (30)

Andi (12) 
SaMaris (31) 
Margit2 (20) 
Éva (18) 
Gondaanyu (21) 
Jázmin (1) 

 

Egyéb receptek (képek nélkül)

Különleges ételek  (43)

Hidegtálak  (97)

Muffin édes  (81)

Muffin sós  (23)

Diétás ételek  (63)

Diétás ételek  (50)                                              

Muffin sütésekről  

 

 

 

 
Mindig friss apróhirdetések!

 
.

Látogató van itt
 
Látogatók
Indulás: 2005-10-30
 
Oldal Infó

Szerkeztő: Böbsi
Nyitás:2005.10.30
Téma: Gasztronómia
Böngésző: Google Chrome
Regisztrált felhaszn.  1056

Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága: 499
Összes látogatás 2005.10.30. óta: 710558


 

 

 
Összes recept

     Legjobb receptes blogok

 
.........
 
Fórum
Fórumok : Beszélgető fórum : Általános beszélgetés. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
bobsii

2005.11.22. 11:04 -

Indulás: 2005.10. 30.

[Későbbi] [1405-1386] [1385-1366] [1365-1346] [1345-1326] [1325-1306] [1305-1286] [1285-1266] [1265-1246] [1245-1226] [1225-1206] [1205-1186] [1185-1166] [1165-1146] [1145-1126] [1125-1106] [1105-1086] [1085-1066] [1065-1046] [1045-1026] [1025-1006] [1005-986] [985-966] [965-946] [945-926] [925-906] [905-886] [885-866] [865-846] [845-826] [825-806] [805-786] [785-766] [765-746] [745-726] [725-706] [705-686] [685-666] [665-646] [645-626] [625-606] [605-586] [585-566] [565-546] [545-526] [525-506] [505-486] [485-466] [465-446] [Korábbi]

bobsii Előzmény | 2006.02.03. 11:26 - #586

Sziasztok!

Andi! az emailt most olvastam, délután válaszolok is, a receptet is délután fogom beírni most rohangálok ebéd főzés és takarítás között.
A mai ebédünk lencse leves és finom házirétes, túróval és almával töltve.
Most kaptam nemrégen a rétestészta receptjét, és kipróbáltam, bent van a sütőben, szerintem nagyon jó lesz.
Csináltam egy-két fotót!

Szia Margitka!
Megkaptam az emailt és délután, este itt leszek majd jelentkezem.

Anyukámmal most beszéltem, nagyon jönne már haza, kicsit gyenge, de ez természetes ilyenkor.
Szerencsére gyorsan felépült, mindannyian nagyon várjuk haza.


Andi Előzmény | 2006.02.03. 09:56 - #585

Elnézést a mgszólításért,nem vettem észre,hogy elnyomtam a billentyűt!

margit2 Előzmény | 2006.02.03. 09:55 - #584

Szia Maris!

Biztos  fincsi is lett a kiflid!

Lassan már nekem is kellene kiflit is sütni! De annyi minden felvetődik, hogy mit is süssünk, hogy alig győzöm...

 


Andi Előzmény | 2006.02.03. 09:55 - #583

Stia Böbsi!

Nagyon szép a kenyered,formás és gusztusos.Szeretném ha megírnád a receptjét.

Az E-mailt nemtudom megkaptad e?

Ma töltöttpaprikát főzök,nálatok mi a menü?


margit2 Előzmény | 2006.02.03. 09:31 - #582

Szia Böbsi!

Örülök, hogy jobban van már anyukád, és szombaton haza is mehet!

Láttam nálam is, hogy milyen szép kenyeret sütöttél tegnap! Formás is, és a belseje is jó hézagos!

Írtam Neked -t!

 


bobsii Előzmény | 2006.02.03. 08:43 - #581

Sziasztok!
Ez a tegnapi fehér kenyerem, nagyon finom lett.
A receptet később még beírom.

Mariska! semmi gond, majd megnézem!







SaMaris Előzmény | 2006.02.02. 21:22 - #580

Böbsi!

A reci beírás közbe jól elszáltam, gondolom tudod rendezni és holnap majd beírom.köszi,bocsika de nem tudom mi történt vagyis gondolom


SaMaris Előzmény | 2006.02.02. 21:08 - #579

Sziasztok!

Elkészült a korpás kifli a recit beírom, alap a sóskifli tésztája és azt variáltam át egy kicsit.Szerintünk nagyon finom.


Andi Előzmény | 2006.02.02. 20:26 - #578

Az előbb elfelejtettem írni,hogy vettem ma 42kg lisztet,úgyhogy egy darabig még biztos fogok sütkérezni.

Vettem finom lisztet,rétes lisztet,graham lisztet,korpás lisztet.Jöhetnek a hideg téli napok,kenyér mindíg lesz.


Andi Előzmény | 2006.02.02. 20:09 - #577

Sziasztok!

Örülök neki,hogy nektek is tetszett a bagett és ennyire megdicsértétek.Aranyosak vagytok!

Böbsi, az E-mail még mindíg itt van nálam,reggel 7órakor újból megpróbálom elküldeni,akkor általában sikerül.

Ma ismét kétszer kellett megsütnöm a bagettet,mivel az egyik csapat anyósoméknak a másik pedig apukáméknak készült.Nagyon ízlett nekik is.

 


bobsii Előzmény | 2006.02.02. 17:57 - #576

Zsizsukám!
Köszönöm! Sajnálom hogy nincs alkalmad sűrűn sütni, de azért hétvégenként csak bepótolod?
Most is zacskós kenyeret sütök, most különösen szép lesz (legalábbis a sűtöben úgy tünik) remélem ha kiveszem akkor is tetszeni fog

bobsii Előzmény | 2006.02.02. 17:54 - #575

Margitka!
Szombaton engedik haza, tegnap kicsit belázasodott, de ma már semmi gond nincs. Szerencsére gyorsan felépült.

Én az előbb nem is tudom hogy sikerült gportálos képet berakni hozzád, néha úgy látszik kicsit összekeverem a dolgokat.


pzsizsu Előzmény | 2006.02.02. 17:36 - #574

Szia Böbsi! Margitkánál is láttam, hogy milyen gyönyörű briósokat sütöttél. Úgy irigyellek benneteket, hogy süttök, nekem nagyon hiányzik. Gratulálok!!!

margit2 Előzmény | 2006.02.02. 17:33 - #573

Szia Böbsi!

Azért csak megnéztem az első briós képet is! Azt hiszem nem rontottál el semmit nálam, egyszerűen ez gportálos, ezért eltűnik, nem látszik, a másik fotótáros, az természetesen látszik! 

Hogy van anyukád?

 


bobsii Előzmény | 2006.02.02. 17:27 - #572

Oké! az én kenyerem már a sütőben van.
Jó munkát!

SaMaris Előzmény | 2006.02.02. 17:24 - #571

igen nagyon jól néz ki!ez a halászlé sem lehet rossz.kifogom próbálni.Most megyek kiflit bedagasztom.majd jövök hamarosan addig is szia

bobsii Előzmény | 2006.02.02. 17:05 - #570

Akartam az előbb írni láttad Andi bagetjét? Csuda jól néz ki!

Visszatérve a halhoz, nálunk nem szokás lepaszírozni a halat, ezt a módszert már halottam, Győrben vannak rokonaink és ők szokták így készíteni.
Nálunk jó sok hagyma (apróra vágva) halszeletek kevés fűszerezés, és ami a lényeg a nagyon finom őrölt pirospaprika, és ezt 25 percig főzni. Jó vastag házi tésztával!

SaMaris Előzmény | 2006.02.02. 17:00 - #569

igen egy alap majd lepaszírozom és bele a halszelet csuda finom, nálunk Duna ide vagy oda  nincs is halbolt.

bobsii Előzmény | 2006.02.02. 16:45 - #568

Andinak van egy nagyobb lánya, az ő osztálytársai szokták mondani, hogy milyen szép bagettet süt anyukád!

Halat? Itt a mi kis városunkban, minden sarkon van egy halbolt, elvégre vizi városka vagyunk!

És akkor ti csináltok egy alaplevet elősször?


SaMaris Előzmény | 2006.02.02. 16:40 - #567

Szia Andi!

Gratulálok a pici babádhoz,hány éves és hogy hívják,Ő az első vagy már van csemetéd?


 
Boldog névnapot

 
Böbsi receptjei

 

Kenyerek
  - Sütőben sütött (27)
  - Gépi   (13)


 
Kalácsok
  - Gépi  (3)
  - Sütőben sütött (14)

Kiflik, Zsemlék (15)

Pizzák (2)

Pékség
  - Sós péksütemények (20)
  - Édes péksütemények (11)
  - Fánkok (8)
  - Pogácsák (3)

  - Sörkorcsolyák (6)

Desszertek
  - Sütemények 
  - Sütés nélküli  
  - Gyümölcsös  
 
- Leveles tészták
  - Torták 
  - Karácsonyi  
  - Krémek, pohárkrémek, desszertek 
  - Palacsinták 
  - Édességek 
  - Kekszek , nasik 

Karácsonyi ételek (2)

Előételek (3)

Húsételek
  - Sertés (46)
  - Csirke (33)
  - Pulyka (3)
  - Marha (4)

  - Nyúl  (2)
  - Halak, Tengeri (5)

Kínai (6)

Hús nélküli ételek (15)

Levesek
  - húsos (12)
  - zöldség (17)
  - gyümölcs (2)

Tésztás ételek
  - Sós tészta ételek (24)
  - Édes tészta ételek (6)

Főzelékek (10)

Mártások,szószok,krémek (8)

Hideg konyha (5)

Szenvicskrémek
 - Pástétomok (2)
 - Szendvicskrém (5)

Köretek (13)

Reggelire (4)

Saláták (14)

Befőzések (8)

Egyéb (3)

Házilag készült tisztítószerek


 

 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU