Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [1405-1386] [1385-1366] [1365-1346] [1345-1326] [1325-1306] [1305-1286] [1285-1266] [1265-1246] [1245-1226] [1225-1206] [1205-1186] [1185-1166] [1165-1146] [1145-1126] [1125-1106] [1105-1086] [1085-1066] [1065-1046] [1045-1026] [1025-1006] [1005-986] [985-966] [965-946] [945-926] [925-906] [905-886] [885-866] [865-846] [845-826] [825-806] [805-786] [785-766] [765-746] [745-726] [725-706] [705-686] [685-666] [665-646] [645-626] [625-606] [605-586] [585-566] [565-546] [545-526] [525-506] [505-486] [485-466] [465-446] [Korábbi]
Sziasztok!
Andi! az emailt most olvastam, délután válaszolok is, a receptet is délután fogom beírni most rohangálok ebéd főzés és takarítás között. A mai ebédünk lencse leves és finom házirétes, túróval és almával töltve. Most kaptam nemrégen a rétestészta receptjét, és kipróbáltam, bent van a sütőben, szerintem nagyon jó lesz. Csináltam egy-két fotót!
Szia Margitka! Megkaptam az emailt és délután, este itt leszek majd jelentkezem.
Anyukámmal most beszéltem, nagyon jönne már haza, kicsit gyenge, de ez természetes ilyenkor. Szerencsére gyorsan felépült, mindannyian nagyon várjuk haza.
|
Elnézést a mgszólításért,nem vettem észre,hogy elnyomtam a billentyűt! |
Szia Maris!
Biztos fincsi is lett a kiflid! 
Lassan már nekem is kellene kiflit is sütni! De annyi minden felvetődik, hogy mit is süssünk, hogy alig győzöm...
|
Stia Böbsi!
Nagyon szép a kenyered,formás és gusztusos.Szeretném ha megírnád a receptjét.
Az E-mailt nemtudom megkaptad e?
Ma töltöttpaprikát főzök,nálatok mi a menü? |
Szia Böbsi!
Örülök, hogy jobban van már anyukád, és szombaton haza is mehet!
Láttam nálam is, hogy milyen szép kenyeret sütöttél tegnap! Formás is, és a belseje is jó hézagos! 
Írtam Neked -t!
|
Sziasztok! Ez a tegnapi fehér kenyerem, nagyon finom lett. A receptet később még beírom.
Mariska! semmi gond, majd megnézem!



|
Böbsi!
A reci beírás közbe jól elszáltam, gondolom tudod rendezni és holnap majd beírom.köszi,bocsika de nem tudom mi történt vagyis gondolom |
Sziasztok!
Elkészült a korpás kifli a recit beírom, alap a sóskifli tésztája és azt variáltam át egy kicsit.Szerintünk nagyon finom.

|
Az előbb elfelejtettem írni,hogy vettem ma 42kg lisztet,úgyhogy egy darabig még biztos fogok sütkérezni.
Vettem finom lisztet,rétes lisztet,graham lisztet,korpás lisztet.Jöhetnek a hideg téli napok,kenyér mindíg lesz. |
Sziasztok!
Örülök neki,hogy nektek is tetszett a bagett és ennyire megdicsértétek.Aranyosak vagytok!
Böbsi, az E-mail még mindíg itt van nálam,reggel 7órakor újból megpróbálom elküldeni,akkor általában sikerül.
Ma ismét kétszer kellett megsütnöm a bagettet,mivel az egyik csapat anyósoméknak a másik pedig apukáméknak készült.Nagyon ízlett nekik is.
|
Zsizsukám! Köszönöm! Sajnálom hogy nincs alkalmad sűrűn sütni, de azért hétvégenként csak bepótolod? Most is zacskós kenyeret sütök, most különösen szép lesz (legalábbis a sűtöben úgy tünik) remélem ha kiveszem akkor is tetszeni fog |
Margitka! Szombaton engedik haza, tegnap kicsit belázasodott, de ma már semmi gond nincs. Szerencsére gyorsan felépült.
Én az előbb nem is tudom hogy sikerült gportálos képet berakni hozzád, néha úgy látszik kicsit összekeverem a dolgokat.
|
Szia Böbsi!
Margitkánál is láttam, hogy milyen gyönyörű briósokat sütöttél.
Úgy irigyellek benneteket, hogy süttök, nekem nagyon hiányzik.
Gratulálok!!! |
Szia Böbsi!
Azért csak megnéztem az első briós képet is! Azt hiszem nem rontottál el semmit nálam, egyszerűen ez gportálos, ezért eltűnik, nem látszik, a másik fotótáros, az természetesen látszik!
Hogy van anyukád?
|
Oké! az én kenyerem már a sütőben van. Jó munkát! |
igen nagyon jól néz ki!ez a halászlé sem lehet rossz.kifogom próbálni.Most megyek kiflit bedagasztom.majd jövök hamarosan addig is szia |
Akartam az előbb írni láttad Andi bagetjét? Csuda jól néz ki!
Visszatérve a halhoz, nálunk nem szokás lepaszírozni a halat, ezt a módszert már halottam, Győrben vannak rokonaink és ők szokták így készíteni. Nálunk jó sok hagyma (apróra vágva) halszeletek kevés fűszerezés, és ami a lényeg a nagyon finom őrölt pirospaprika, és ezt 25 percig főzni. Jó vastag házi tésztával! |
igen egy alap majd lepaszírozom és bele a halszelet csuda finom, nálunk Duna ide vagy oda nincs is halbolt. |
Andinak van egy nagyobb lánya, az ő osztálytársai szokták mondani, hogy milyen szép bagettet süt anyukád!
Halat? Itt a mi kis városunkban, minden sarkon van egy halbolt, elvégre vizi városka vagyunk!
És akkor ti csináltok egy alaplevet elősször? |
Szia Andi!
Gratulálok a pici babádhoz,hány éves és hogy hívják,Ő az első vagy már van csemetéd? |
|