Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [1405-1386] [1385-1366] [1365-1346] [1345-1326] [1325-1306] [1305-1286] [1285-1266] [1265-1246] [1245-1226] [1225-1206] [1205-1186] [1185-1166] [1165-1146] [1145-1126] [1125-1106] [1105-1086] [1085-1066] [1065-1046] [1045-1026] [1025-1006] [1005-986] [985-966] [965-946] [945-926] [925-906] [905-886] [885-866] [865-846] [845-826] [825-806] [805-786] [785-766] [765-746] [745-726] [725-706] [705-686] [685-666] [665-646] [645-626] [625-606] [605-586] [585-566] [565-546] [545-526] [525-506] [505-486] [485-466] [465-446] [Korábbi]
Gondolhatod,hogy szeretjük,hol szoktátok venni a halat?Én is ponytból szoktam és ha van valami vegyes alapnak való akkor azt is teszek bele.Karácsonykor tetem bele harcsafejet is a Metróba kaptunk nagyon jó volt. |
Csoda szépek a briósok,ügyes vagy.
Küldtem E-mailt majd remélem megkapod,mert még mindíg probléma van vele.
Jobbulást kívánok az édesanyádnak. |
Na Mariska egyszer leírom, a Bajai halászlét, ha azt megcsinálod, akkor állandóan azt ennétek. Persze ha szeretitek a halászlét! Általában pontyból szokták készíteni, de lehet beletenni egy kis csukát vagy egy pár kárászt, de az utóbbit nem igen szoktuk. |
nagyon örülök,hogy szombaton már megy haza anyukád ez jó hir.Küldök emailt.Igen vége mára a munkának.Igen a halászlé jó ötlet arra is megyek nagyon szeretem.Milyen halból készül? |
Észbe tartom a tanácsokat amit kaptam tőletek a ficusról. Te is szoktál használni, marhatrágyát meg hasonlókat?
Ja,..kijavítottam s hidegtál képeket! |
Minden ok. szombaton jön haza a mama. Gondolkozom mit főzzek neki, habár apa azt mondja csináljunk egy jó kis halászlét, mert azt is nagyon szereti.
Vége mára, a munkának? Télleg kár hogy nem lakok közelebb, akkor vihetnénk egymásnak finom kostólot. :-))) |
enyém is fog nem sokára csak egy kicsit lazitok,ma is sütök kiflit. |
még folytatom nagyon szépek és gondolom nagyon finomak,kár hogy nem a szomszédba laksz.
Ezek szerin minden OK. hogy itthon vagy, ez nagyon jó ennek örülök.
Recit írok és lesz kép is vettem....... |
Szia Mariska! Küldjek eggyet? Most kel a kenyerem is. |
Szia!
Most pont jól is jönne egy kis nasinak. |
Sziasztok! A mai briósunk!
|
Szilvikém! Nemtudom mi a gáz., de előfordul a gportálnál is, szerintem holnap már jobb lesz.
|
Böbsikém oltári lassú a lap!
Mi a szösz van????????
Megőszülök itten, nagy sumákolásomban!
|
Akkor várom az email-t! És a picurka hány éves? Jó neked, akkor elbabázol két sütés között! Ép most sül a briós!
|
Szia Böbsi!
Gyesen vagyok,gondoltam majd írok neked róla E-mailben,de még nem vettem rá magam. |
Télleg a bagett nem ecettel van, még anno régen néhe használtam aszkorbin helyett, biztos kevertem egy kicsit a dolgokat. Ó kenyér miatt meg nem bánkodtam, max akkor bosszankodtam egy kicsit, de már nyoma sincs a kenyérnek és a bosszúságnak. Te otthon vagy? vagy dolgozol valahol? |
Picire sikrült a betű,bocsika! |
Szia Böbsike!
A bagettet a te recepted alapján készítettem,de az nem ír ecetet,én csak magamtól gondoltam,hogy teszek bele aszkorbint.Nagyon örülök hogy tetszik.Amikor elsőre sikerül egy recept nagy önbizalmat ad.A briósról kérnénk képet ha lehet.A kenyereden pedig nem kell bánkódi mással is előfordul.Most sült ki anyóséknak a bagett,ez is jól sikerült.
Üdv:Andi! |
Szia Maris! Tegnap megsütötted a grahamlisztes kifliket és nem is láttunk róla képet :-((( Ha van kedved ilyen és hasonló recepteket beírhatnál a "fórumozok receptjei közé" Mert nekem ilyen recik nem igen vannak Én is jobban szeretem a fehér lisztből készült kenyereket, kifliket, és inkább ezek vannak töbségében a receptjeim között
|
Szia Andi! Valami csodálatosak a bagetteid, irigykedtem is, szebbek mint az enyémek. :-)))))))
Ott sorakoznak már a többi gyönyőrűség között, amit te alkottál. Ecet helyet én is aszkorbint szoktam beletenni. Ma brióst sütök, tegnap előtt csináltam egy olyan szép lapos kenyérkét hogy ilyen remekművet már régen alkottam. Megdagasztottam a géppel a tésztát, hagytam kelni, utánna egy kis formába és be a hideg sütőbe, ott kelt még egy kicsit, aztán kivettem hogy a sütőt bekapcsoljam,(szép nagyra kelt, öröm volt ránézni).....na erre az én kenyerem mint a lufi...úgy leeresztett hogy csak na! Valószínű hideg lehetett a konyhában. Azért megsütöttem, mert nem volt más kenyerünk, a kis családom mikor meglátta, azt mondta: Anya hogy te milyen jó kis lepényt sütöttél! |
|