Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [1405-1386] [1385-1366] [1365-1346] [1345-1326] [1325-1306] [1305-1286] [1285-1266] [1265-1246] [1245-1226] [1225-1206] [1205-1186] [1185-1166] [1165-1146] [1145-1126] [1125-1106] [1105-1086] [1085-1066] [1065-1046] [1045-1026] [1025-1006] [1005-986] [985-966] [965-946] [945-926] [925-906] [905-886] [885-866] [865-846] [845-826] [825-806] [805-786] [785-766] [765-746] [745-726] [725-706] [705-686] [685-666] [665-646] [645-626] [625-606] [605-586] [585-566] [565-546] [545-526] [525-506] [505-486] [485-466] [465-446] [Korábbi]
Hahóóó! VÉGRE!!!!
Szia Böbsike! Símán beléphettem :-) Köszike :-)
Biztosan az én védelmi rendszerem nem engedi az ilyen felfutó reklámszövegeket. A fiam így állította be... Ez lehetett az oka. |
Szia Andi! És miket szoktál a pizzára tenni,? hátha valami újjat tanulunk tőled. Egyszer próbáld ki a calzone-t, Mariska is kipróbálta és izlett nekik. Tulajdonképpen ugyanaz mint a pizza végül is a tészta ugyanaz, de mégis jobb tartalmasabb és jó meglehet pakolni finomságokkal.
Hogy megy a netezés? Belejöttél már?
|
Mai ebédünk: Frankfurti leves, rántott szelet törtkrumplival ubi salival. És holnapra is befőztem: Tejfölősmarha krumpli gombóccal


|
Szia Margitka! Ez télleg nagyon szép! A színe, és a formája is. Ez is Fruzsika fehérkenyér receptje szerint készült?
Szia Mariska! Kiváncsi leszek a kukoricás kenyeredre, én még ilyesmivel nem probálkoztam, Szeretem a kipróbált recepteket, úgy hogy hajrááá!!!!
A kisfiam már túl jól van, tudod ez csak az első pár nap amig "nagyon beteg vagyok anya" -szöveg....aztán kutya bajuk sincsen. Most engem boldogít itthon, mert már unatkozik. Ez nem vírus volt, hanem légcsőhurut és mellé egy kis mandula gyulladás.
|
Sziasztok!
Most csak én is bekukkantok, majd délután még átnézek. Tegnap este olyan szép lett a kenyerem, hogy szerencsére amikor elkészült rögtön lefotóztam. De aztán később, amikor elkezdtük enni, elfelejtettem lekapni, pedig olyan fincsi volt:

|
Sziasztok! Most néztem meg, nálunk -12 fok van.
Most csak bekukkantottam, megyek főzni. Frankfurti levest csinálok, rántott szelettel törtkrumplival, ubi salival, és tejfölös marhát krumpli gombóccal, (tejfölös marhát holnapra csinálom, mert sajnos holnap anyukámat viszem a kórházba) és előre főzök. Jó munkát nektek is! Délután jövök. |
Nem válaszoltam én a kenyeret meleg sütőbe teszem,de készítettem már úgy hogy hideg sütőbe tettem én nem tapasztaltam különbséget.Szombaton a 25x45 zacsim totál teli lett,de komolyan dugig volt az 50dkliszt+adalékoktól akkorára dagadt,előző nem volt ennyire nagy. |
Böbsi jól van már a kicsi fiad?megfázás,virus ?holnapra beterveztem egy kukoricás kenyeret lehet ,hogy nem lesz belőle valami nagy durranás,de kipróbálom a reci az ismeretlen majd valamit kitalálok mindenből egy kicsike,majd este megírom a végeredményt és ha jó akkor a recit is. |
Szia Andi!Nálunk is már - 16 fok van.Fincsi volt a pizza?Próbáld meg a calzonet is én is Böbsitől tanultam szerintünk finomabb mint a pizza pedig azt is szeretjük. |
Szia Margit!
A dobosnál bonyolultabb sütiket készítesz,ahogy én láttam eddig.Nem nehéz elkészíteni nálunk ez egyik kedvenc, kerek vagy hosszúkás formában, egy biztos,hogy szerintünk nagyon fínom krémje van és nagyon gyorsan elfogy a süti. |
Szia Böbsi!Vacsira pizzát készítettem a családomnak,a te pizzatészta recepted alapján.Holnap szalagos fánkot akarok csinálni,remélem az is fincsi lesz.Mindenkinek jó éjszakát kívánok ezen a hideg estén,nálunk már -17 fok van.Üdv:Andi! |
Szia Maris!
Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy megsütöm a dobos tortát. Elolvastam a recit, kedvet csináltatok hozzá, most már előbb-utóbb meg kell, hogy csináljam! :-)
|
Szia Szilvi! Mariska is ezt mondta, hogy valószinű száraz a levegő, és én is sejtettem hogy a padlófűtést nem szereti a növény, de nem igazán tudok mit csinálni mindenhol meleg a kő, de most spriccelem naponta többször állott vizzel. Azért csak nem megy tönkre?
Nálunk is nagyon hideg van Baján -14 fokot mondtak. Még a cicámat sem engedem ki! (mondjuk nem is nagyon akar)
A képekkel kapcsolatban, most írtam a gportálos moderátornak hogy mit is lehetne ez ügyben csinálni, mert csak a kertész topicban tünnek el a képek, szóval nagyon igyekszem, mert engem zavar legjobban.
|
Szia Mariska! A fruzsi kenyeret te hogy sütötted? Mindig dilémába vagyok, hogy forró sütő vagy ahogy Fruzsi csinálja fokozatosan emeli a hőt. Én mindig előmelegítettbe sütöttem, de Fruzsi kenyere olyan hatalmas! Próbáltam már úgy sütni, de nekem nem lett olyan magas. Én is annyiféle kenyeret sütöttem már, aztán mindig maradok egy-két kedvenc receptjeimnél. Persze azért kell az újdonság.
Ma voltunk a kicsi fiammal az orvosnál, megint beteg lett, hétvégén ápoltam, reggel meg orvoshoz rohantunk, hogy elsők legyünk. Hogy mennyi beteg gyerek van!!! 8-kor rendelt az orvos és mi 7 órakor értünk oda de már másodikak voltunk. Utánna 20 perc elteltével nem lehetett megmozdulni a váróba, annyian voltak.
Nézd meg a receptjeimet! Kicsit átrendeztem, hogy könnyebben lehessen hozzáféni, a többit is sorba megcsinálom.

|
Szia Andi! Örülök hogy végre jelentkeztél a fórumba is. A tél közepén nagyon nagy munkába fogtatok, gondolom alig vártad hogy elkészüljetek. Mindig nagy öröm egy ilyen felújjítás, csak az a kupleráj ne lenne, ami ezzel jár! Mi is nagy fába vágtuk a fejszénket, nyáron vettünk egy házat, és ott is volt, festés-mázolás falbontás, burkolás, 2 hónapig teljes volt a zürzavar. Most végre nyugi, nyáron kezdjük a kert kialakítását. Persze most télen a sütés időszaka van, mit sütsz mostanában???
Ha küldesz képeket, továbra is felrakom a többi közé, ....(az lehet akár süti is, látod mi egyben cukrászok is vagyunk!). Ha van kedved, gyere máskor is. Üdv: Böbsi
|
Szia Böbsi! Több mint egy hétig nem voltam a neten,lakás festés,lamináltparkettázás volt nálunk.Most ültem le először napok óta a gép elé,neked írok elsőként.Minden nap sütöttem a finom kenyeret,a festőnek forrón kellett a szendvicset készítenem.Örülök neki,hogy feltetted a képeket a fórumozók képei közé.Üdv:Andi! |
Szia Böbsi!Tegnap sütöttem Fruzsi kenyerét csak tettem hozzá világos rozslisztet,vil.tönkölylisztet és búzacsirás vitm.lisztet +1-1 kanállal nagyon szép és jó az íze is.
Jó hideg van gondolom nálatok is. |
Szia Margit!Próbáld meg nem nehéz és nagyon fínom.Recit beírtam az egyéb süteményekhez. |
Szia SaMaris!
Nagyon guszta a dobos tortád, én még nem csináltam.
|
Szia Böbsi!
Szép lett a zserbód, azért csak megnéztem. |
|