Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]
Böbsi! Oké! Jó a sajtos rúd formátum! Köszi ha úgy javítod a raffaelónál is! :-)
A karácsonyi ajtódíszed nálam G-PORTAL emblémaként jelenik meg... Nem írtad el a fájlnevet? Ha elküldöd nekem a képet e-mail-ben, én akkor a hozzászólásodban kicserélem, mert nagyon kiváncsi lennék rá! :-)
|
Margit! Így-úgy sikerült javítanom de a háttérrel sajna nem tudok mit kezdeni, nincs olyan háttér szín mint a te recepted háttere. Sztem maradjunk a "sajtosrúd" recept formátumnál. Mit szólsz? |
Sziasztok! Ma délelőtt megsütöttem Margitka féle Gizi sütit, és egy kis pogácsát. Ez a Gizi süti mindenkinek nagyon izlett, csak kicsit elkapkodtam, ami a vágást illeti , így nem lett olyan szép a teteje.


|
Miket tudsz te! :))) Na ezt most én is kipróbálom :-))) |
Látom, azért előre figyelembe kell venni, hogy az eredeti háttér sötétszürke! :-)
|
Szia Böbsi! Tényleg nagyon 5letes, hogy így lehet váltogatni a színeket! Sőt még a háttért is! :-)
|
Kedves szilva! Nagyon örülök hogy tetszik a honlapom, remélem gyakori látogató leszel itt. Sajnos látom későn érkeztem, és már elmentél vásárolni, de sztem jól döntöttél. A Hauser jó kenyérsütő, és én is javasoltam volna hogy két dagasztó karosat válassz. Most voltam az index fórumon, (megtalálod nálam a kedvenc linkjeim között) És ott olvastam a "Mindennapi kenyerünk" (19002 hozzászólásnál egy okosságot) ez csak megerősít a döntésedben. Olvasd el!! Mérőkanál: A kenyérsütőkhöz adnak egy mérőkanalat, az egyik végén egy kicsi a másik egy nagyobb kanál van. Ezzel adagoljuk a sót, cukrot, a mérőpohár a folyadék mérésére való. Ált. a receptekben így szerepelnek mindenhol: k.mérő.kanál...... n.mérő.kanál.... Sok sikert kívánok: Böbsi
|
Ja, még egy kérdés!?
Mit jelent a receptjeidben a kis mérő és nagy mérő?
Az mennyi adag? Vagy hány deka?
Nemtom!
Üdv!
|
Szia!
Nagyon jó kis honlapod van!
Itt találtam a legérdekessebbeket, ezért maradtam itt!
No, vissza térve a géphez , nagyon égeti a tenyeremet ez a péz, és megvallom öszintén Hauser gépet néztem ki kettő dagasztóval, de itt olvastam hogy a kenyér formája se mindegy milyen, tehát amit leszűrtem az az hogy ne magas hanem inkább hosszúkás legyen.........
Szerinted megvehetem ezt most ojcsón árulják és a honlapjukra is felmásztam
ahol a Bm802 850 Wat ot találtam a legjobbnak.
Igen a panasonic mindenben jó de én bosch párti vagyok de nekik niccsen!
Háromig ülök gép előtt, utána futok megvenni!
|
Szia Margitka! De örülök ennek a receptnek! Valamelyik nap beszélgettük itthon hogy milyen jó lenne egyszer kipróbálni a képviselő fánkot. Lehet hogy hétvégén meg is teszem. Ferenc napot ünnepelünk szombaton, és úgy sem tudtam mit sütni. Kaptam egy finom pogácsa receptet, sztem még az is belefér. Kérdésedre válaszolva: nem tart nekem semmiből kíjavítani, szívesen megcsinálom. De ha kijelölöd a szöveget, fent a nagy "T mellett szines kocka" ikonra katt/fekete szín/és ok. Böbsi |
Szia szilva! 15 ezer Ft-os árkategóriában több gép közül is válszthatsz, Általában a gépek ugyan azzal a funkciókkal vannak ellátva. Vannak egylapátosak és kétlapátosak, ez függ a kenyér méretétől, az egy lapátos úgy tudom 50-75 dkg kenyeret tud készíteni a kétlapátos ami nekem is van, 75dkg-1,25dkg-ig. Vannak drágább kategóriák, pl: a Panasonic ezek kb.40-50 ezer Ft körül mozognak. Kezdetnek tökéletesen elég, egy 15 ezer körüli gép, ezek úgyan úgy dagsztanak, kelesztenek, sütnek többféle idő beállítási lehetőséggel. De nézz körül a kenyer.lap.hu, azon belül vannak fórumok, ott is találsz olvasgatni valót ami sokat segít. Ha megvan a gép szívesen segítek, receptek megbeszélésére, hogy az első kenyered olyan legyen amilyennek te szeretnéd. Sok sikert kívánok: Böbsi
|
Sziasztok!
Mivel kenyérsütő gépet szeretnék venni , gondoltam itt a tapasztaltabbak tudnak segíteni, kb 15 000 Ft szánnék rá, és nagyon várom már hogy a családot én is sok ilyen finomsággal lephessem meg, mint amit itt láttam a lapon!
Ha valaki segítene........ |
Szia Böbsi!
Látom a sajtos rúd receptjét szépen kijavítottad! Mi az oka, hogy az amit most beraktam képvisekő fánk recijét is alig látható betükkel jeleníti meg? Mit kell csinálni, hogy rendesen látható legyen?
|
SaMaris! Küldtem email-két! |
Böbsi a képek csak nekem vannak a gépen, még nem szerepeltek a netten sehol így csak neked tudom email-be elküldeni . Hogyan tudom meg az email címedet?Gondolom Te az enyémet látod.Várom válaszodat. |
SaMaris! Csak olyan képet tudsz betenni a fórumba ami már az interneten már szerpelt valahol, vagy elküldöd nekem email-ba és én felteszem a receptedhez. Ha feltudod rakni akkor rámész a képre/jobb egér-tulajdonságok és az URL-jét lemásolod. Itt az új hozzászólás/az ikonoknál rámész a kis képre/katt-és a http:// után bemásolod és /ok. |
Szia mckoy! Köszönöm szépen, többen mondták hogy a kissebik jobban hasonlít rám, de még úgyan azt az ételt is szereti amit én. Ha valami újdonsággal rukkolok elő bíztos hogy ő lesz az aki megkóstolja, és ha másért nem szolidalításból megeszi velem. Szóval mi ketten nagy öszhangba vagyunk. Az előbb írtam Margitkának valami újjat kellene sütni, körbenézek a neten, ha nem találok, marad ma estére a vajas kiflik.
|
Szia! Örülök hogy megjöttél, furcsa volt nélküled a topic. A császármorzsa egy teljesen új reci, sajnos nálunk a fiúk nem eszik a mazsolát, így ejtve van. Helyette marad a porcukor. De én így is imádom. Kéne valami újjat sütni, ha nem találok ki valamit, marad a vajas kifli. |
nagyon helyes családod van ,a kisebbik fiad nagyon hasonlít Rád! |
szia Böbsi!
láttam a fotódat ..te nyugodtan kinyithatod este is a hűtőt.. sztem! |
|