Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [445-426] [425-406] [405-386] [385-366] [365-346] [345-326] [325-306] [305-286] [285-266] [265-246] [245-226] [225-206] [205-186] [185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]
Szia Böbsi!
Valóban jó lenne, ha Te is nyitnál ingyenes képtárat, úgy, mint Fruzsika!
Talán az egy kicsit megbízhatóbban működik, mint a mostani, és jobban tudnánk csereberélni képeket!
|
Böbsi a 331 hozzászólásnál csak én nem látom a képet? |
Maris! Én holnap veszek, mert már annyit beszéltek róla, hogy nem bííííírok várni.
|
Böbsi!Az én zacsim 25x45 normál méret ez van ráírva, én is egy kicsit aggódtam mi lesz ha...,de aztán lesz ami lesz alapon folytattam és bepakoltam a tésztát és láttad mi az eredmény. A zacsit feltudom használni többször, eddig amit Zsizsu írt minden bejött.
Szia Zsizsu! Köszi a jó tanácsokat, tényleg nagyon jó a zacsis sütés én biztos fogom használni,de azért egy nagyobb méret /szélesebb/ jobb lesz ,amit Te is használsz,de ez volt.
|
Zsizsu! Elpanaszkodtam bánatom Margitkánál, biztos olvastad! |
Szia Margitka! Köszi, szeretjük a fánkot, a kokusz tekercs meg gyorsan megvan. Nagyon fincsi lehet ez az almás pite! Nekem is van itt hon egy csomó almám, és kezdenek csúnyúlni valamit kéne vele kezdeni, lehet hogy pite lesz a vége.
Láttam nálad septibe, egymás után nyílnak az új topicok., nagyon ötletes, jó!
|
Szia Böbsi!Nem kentem meg,rögtön kivettem a zacsiból ahogy Zsizsu írta és kész,most már mondhatom az ize is finom. |
Maris! A kenyeret lekened vízzel ha kiveszed a sütőből? |
Szia Böbsi! Szia Maris!
Nagyon örülök, hogy tetszik a zacsiban sütés.
Böbsi próbáld ki, megéri. |
Szia Böbsi!
Guszta a fánkod és a kókusz tekercs, amit készítettél!
Én ma a gulyásleveshez kefires lángost sütöttem. Nagyon gyorsan elfogyott! Délután pedig almáspitét sütöttem:

|
Szia Böbsi! Nagyon szép a kenyér és tényleg ropogós a héja és nagyon fínom is.Igaza van Zsizsunak egész más,érdemes használni a zacsit.Csak zacsi és semmi forma.
40 dkg kenyérliszt.10 dkg világos rozsliszt,10 dkg világos tönkölybúzaliszt,3.7dl víz,2 dkg élesztő,1 teáskanál almaecet,3 gerezd f.hagyma reszelve,só és pici cukor.Majd küldöm hozzá a képet.Próbáld meg a zacsit szerintem is érdemes. |
Én egyszer csináltam hortobágyi húsos palacsintát, a családnak nem izlett, azt mondták ezt húzzam ki a listámból, de lehet hogy csak rosz volt a receptem, mindeggyik darált hússal készül?
|
Szia Mariska! Kiváncsi vagyok az észrevételeidre a zacskó sütéssel kapcsolatba!, én holnapra tervezem, ma kókusz tekercset, és fánkot csináltam.


|
Szia Böbsi!Te is zacsiba sütöd a kenyeret?Nem látom a képet amit mellékeltél.Finom volt a fánk? Én hortobágyi húsos palacsintát készítettem.Most tettem zacsiba a tésztát.Majd jövök. |
Szia Margitka! Ha kipróbálod, majd ird meg hogy izlett a családnak.
|
Szia Mariska! Nagyon kiváncsi vagyok a kutyusaidra, ha vannak képeid küldjél nekem megskubizom őket. Szeretem az állatokat, nekem a cicám van meg ez a fehér pamacsom. Ami lassan átvált udvari kutyusba, mert állandóan kiakar menni az udvarra és épp ezért már 2 hetente fürdetni kell.
Valóban nem volt nálam on-line menű eddig, gondoltam beteszem, hárha valakit érdekel, vagy csak kiváncsiságból megnézi az árakat.
Most megyek bedobom a fánk tésztáját a gépbe, hogy délre kész legyen, és kenyeret is kell sütnöm. Kiváncsi leszek mi a véleményed a zacskós sütésről, majd számolj be nekünk. Még jövök....

|
Szia Böbsi!Köszi a recit,én is hasonlóan készítem Nem vettem észre vagy eddig is volt a kenyérsütőgép,on-line vásárlásról topic a honlapon.
Mondtam már,hogy aranyos a kutyusod.Nekem is van egy belga juhász kutyukám igazi családtag nálunk.
Holnap zacsis sütés, kiváncsi vagyok a különbségre.Most sül a finom kuglóf,már mindjárt kész. |
Szia Böbsi!
Köszi a mustáros hús recijét! Nagyon igéretesnek tűnik, be is írom a receptes topikomba a nick neved megjelölésével! Hamarosan ki is próbálom!
|
Margitka! A főzés megvolt, a receptet beírom neked de nem tudom a pontos receptjét...kóstold meg a pácot, én is úgy szoktam, de legfőképpen csak a só miatt. Mustáros hús kb 60 dkg disznó karaj, vagy nagyon szép comb. Szeletelve, kicsit kikloffolva. A pác 1,5-2 tubus mustár (kicsi) 3/4 doboz tejfől (nagy) 1 nagyobb vöröshagyma (apró kockára vágva) bors, só, vegeta. A husokat rétegesen a páccal egy jénaiba rakjuk, (lefedjük) és egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. Másnap egy kizsírozott, vagy olajozott jénaiba ill. tepsibe 1,5 órát sütjük. Egy kis vizet kell aláönteni! A végén ha a víz elpárolgott, a husikon jó sűrű szaft lesz, és a hús vaj puha marad. Köretnek a tört krumpli a legjobb!
Aki szereti a mustáros dolgokat, annak nagyon tudom ajánlani, mert nagyon finom.
Maris! Ahogy én csinálom a spagettit. Az arányokat megint csak körübelül tudom, kostólni szoktam. Kockára vágom a vöröshagymát,(egy fej) disztelem olivaolajon, rádobom a felszeletelt fokhagymát,(3 gerezd) picit tovább piritom, utánna rá a darálthúst.(50-60 dkg) Kicsit dinsztelem. Utánna, 2 doboz konzerv egész paradicsom (amit kicsit szétnyomva rakok a húshoz, levit is felhasználva) és még pluszban házi paradicsomlét ált. 1 (0,5l)üveggel. Ezt addig rotyogtatom míg el nem fől a híg leve és egy sürű mártást nem kapunk. Fűszerezem: só, bors, oregánó,(egy csapot t.k.) bazsalikom,(egy csapot t.k) Gombát nem szoktam mert a fiaim nem szeretik.
|
Szia Böbsi!
Oké! Akkor majd délután benézek Hozzád a receptekért!
Jó főzést kívánok Neked is!

|
|