Sült tengerihal hagyma ágyon
2006.01.28. 14:12
Sült tengeri hal hagymaágyon
Mélyhűtött tengeri halfilé, 1 fej vöröshagyma, fűszerek, tejszín
Elkészítés: Kiolvasztom a filét, megszórom sült halak fűszerkeverékkel.
A tejszínt elkeverem ízlés szerint mustárral és borssal. A tepsit kikenem light margarinnal. Vékonyra vágom a hagymát, ezzel leborítom a tepsi alját. Ráhelyezem egymás mellé a szeletekre vágott halfilét. A halfiléket vékonyan megkenem a mustáros, borsos tejszínnel. Ahol még találok helyet, oda megpucolt, szeletekre vágott krumplit teszek, hogy együtt süljön. A tepsit beborítom fóliával, be a sütőbe. Amikor már megsült a hal, leveszem a fóliát, és kb. 20 percet még pirítgatom. Frissen és felmelegítve is tökéletes!!!
|