[69-50] [49-30] [29-10] [9-1] [Archívum]
👋 Szia Böbsi
Gondolkodtál rajta, hogy esetleg angol nyelven is publikálja receptet? Ha érdekel Téged vagy bárkit, 🔗pénzkeresés blogírással 😉
✅ A hazai gasztronómia külföldiek felé való terjesztése mindig jó 🥰 A beharangozott blogfelületen @gastrocrutch néven megtalálható vagyok.
|
Gratulálok a jó recepthez! Réka |
NEM rajongói oldal
|
Szia! Nagyon tetszik az oldalad
Tekintsd meg az enyémet, ha van kedved, egy nagyon jó kis játékról szól, és ha kedvetek van, kezdjetek el vele játszani is!
Üdv: Andris
|
Nagyon finom ételek és receptek gratulálok Böbsi Szerkinek jó finomságért!üdv:mama |
KEDVES BÖBSI!GRATULÁLOK AZ OLDALAKÉRT,JÓ RECEPTEKÉRT!SOK SIKERT MINDENBEN!MAMA:-D |
Kedves Böbsi!
Nagyon tetszik az oldalad, és megszeretném csinálni róla a lekváros buktát, de persze a felét túró töltelékkel tölteném meg mert a párom nagyon túró sütis párti :) ebbe szeretném a segítségedet kérni hogy leírnál nekem pontos túrótölteléket.?? Nagyon köszönöm előre is :)
Üdv : nikybaba
|
Kedves Böbsi!
Nagyon szép és kidolgozott az oldalad, nagyon tetszik! Ha van időd kérlek pillants be te is az én nem rég indult oldalamra!
Előre is köszi!
//honeybear.gportal.hu/
|
Kedves Böbsi!
Nagyon szeretem az oldaladat, rengeteg jó tippet adtál már! Pasi létemre úgy alakult, hogy én vagyok a "séf" a családban aminek a párom őszintén örül :)
Mostanában ritkán fogok mellé, amikor valami különlegességet eszelek ki, ilyen a sajtos-zöldséges lasagne!
wok zöldségkeverékhez teszek pár fej szép gombát, cukkinit, fokhagymát, ízlés szerint ételízesítő-bors és lehetőleg oliva olajon szépen megpárolom. Amikor kész, roppanós maradjon, a végén pár szem friss paradicsommal dúsítom. Esetleg oljabogyót is tehetünk hozzá.
A sajt mártás: tejfölben tömlős sajtot vajat vagy margarint felolvasztok, só, fehérbors, tárkony a fűszerezés. Végezetül kevés tejjel higítom, majd liszttel visszasűrítem. (ügyeljünk rá, ne csomósodjon be..)
Kevés sószt kiveszek tejjel higítom vagy vízzel higítom, ez kerül majt a tepsi aljára. Azért higítom, mert így kevésbé ég le.
Lerakom a lasagne lapokat, szépen méretre vágva, majd jön a zöldséges réteg. Erre szépen elosztva, hogy a többi rétegre is jusson, elosztva szószt teszek, majd durvára reszelt sajttal meghintem. Újabb réteg lasagne jön rá és megismétlem az előbbieket. A tetejére jó vastagon rakom a szószt, majd 10-20 deka sajttal meghintem (én összesen 40 deka sajtot használtam el..)
Közepes forró 180-200 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük! Ügyeljünk, ha felpúposodik óvatosan szúrkáljuk ki, hogy a gőz tudjon távozni!
Jó étvágyat hozzá!
(vannak még saját receptjeim, ötletadásul szívesen felteszem őket!!)
Zsolt
Ha egy kis jókedvre vágytok, kérlek nézzetek be ide is, amolyan vicces-képes, nemkutya com szerű oldalak (saját) társoldalként indítottam őket!
|
[69-50] [49-30] [29-10] [9-1] [Archívum]
|