Tejszines-pestos spagetti
2009.02.12. 19:13
Tejszínes-pestos spagetti
60-70 dkg filézett csirkemell
1 közepes fej vöröshagyma
kevés olaj (oliva)
2,5 dl finom fehérbor
3,5 teáskanál pesto
2 dl tejszin
1 púpos teáskanál tejfől
1 teáskanál liszt
só, bors
A csirkemellet vékony csikokra vágjuk, borsozzuk, sózzuk kicsit félre tesszük!
Utána a mell csikokat olajon fehéredésig sütjük.
A hagymát kockára vágjuk és abban az olajban amiben a hús sült, üvegesre pirítjuk. A húsokat visszarakjuk és borral felöntjük, puhulásig főzzük.
Ha majdnem kész beletesszük a pestót, és hagyjuk főni
...közben megcsináljuk a habarást!
1 teáskanál lisztet a tejföllel és a tejszínnel jól elkeverünk és végül a húshoz öntjük!
Ha felforr, lezárjuk.
Tálalás: Spagettivel sok reszelt sajttal! Jó étvágyat!
|