Gesztenye kocka
finom krémes
Gesztenye kocka
1. 6 tojás sárgáját 6 evőkanál porcukorral kikeverünk., majd hozzáadunk 1 dl étolajat, 6 evőkanál lisztet, fél csomag sütőport, 2 evőkanál kakaót, és a 6 tojás felvert habját.
A tésztát megsütjük (közepes tepsi)
2. Krém: 2 cs gesztenye massza 20 dkg margarin 15 dkg cukor rumaroma
A cukrot a margarinnal, rumaromával és végül a gesztenye masszával jól összekeverjük!
1 cs vanilia pudingot, 3 dl tejben megfőzzük. Ha kihűlt hozzákeverjük a gesztenye krémmel.
A kész krémet a kihűlt tésztára kenjük!
3. Tetejére: 2 cs. tejszinhabport elkésziteni, és a gesztenyekrémre rákenni!
Megszórhatjuk kakaóporral vagy gesztenye darával!
|