Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [3325-3306] [3305-3286] [3285-3266] [3265-3246] [3245-3226] [3225-3206] [3205-3186] [3185-3166] [3165-3146] [3145-3126] [3125-3106] [3105-3086] [3085-3066] [3065-3046] [3045-3026] [3025-3006] [3005-2986] [2985-2966] [2965-2946] [2945-2926] [2925-2906] [2905-2886] [2885-2866] [2865-2846] [2845-2826] [2825-2806] [2805-2786] [2785-2766] [2765-2746] [2745-2726] [2725-2706] [2705-2686] [2685-2666] [2665-2646] [2645-2626] [2625-2606] [2605-2586] [2585-2566] [2565-2546] [2545-2526] [2525-2506] [2505-2486] [2485-2466] [2465-2446] [2445-2426] [2425-2406] [2405-2386] [2385-2366] [Korábbi]
Zsizsu!
Néztem a sütidet, nagyon jól néz ki, biztos nagyon fini is volt! |
Andi!
|
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Andikám!
Ha jól emlékszem vasárnap lesz a szülinapod!
Érezzétek jól magatokat!
|
Szia Böbsi!
Sziasztok!
Ma hosszú napom volt, Komárnóban voltam. De sütöttem egy sütit, a konyhámba megnézhetitek.
Andi!
Én is nagyon boldog születésnapot kívánok sok szeretettel. Nagyon fiatal vagy. Legyen szép napotok holnap.
Ezt kívánom mindenkinek! |
ANDI! Ennyi évesnek lenni a legszebb a legjobb, még tinédzser vagy. Sok boldogságot! |
Szia Böbsi, én nem szoktam bele tenni, nincs is itthon borecet. Annyi fűszer között nem érzik a hiánya. Jó étvágyat hozzá! |
Sziasztok!
Böbsi!
Csuda jól néznek ki a lekvárjaid,látszanak benne a gyümölcsdarabok,gusztusosak.Jó étvágyat hozzá.
Ma is grilleztünk,hamburger volt a vacsink és a saját készítésű hús a grillen sült.
Elárulom nektek,hogy holnap ünneplem a szülinapomat.Sajnos nem a 31-et de még a 33 várat magára egy évet. |
Marika!
Ez télleg nagyon jó program, a vendégeid biztos jól fogják magukat érezni, és nagyon finomakat fognak enni!
A lekvár télleg nagyon finom mindenféle kalácsal, köszi!
Holnap a sörben sütött csülköt fogom ebédre elkészíteni! A borecet szerinted fontos bele?
Csopike!
A lekvár főzés gyorsan ment, az eprnek nem kell sok! A borsódnak biztos jó ez meleg, most aztán télleg eljött az igazi nyár! |
gondaanyu! Jól hangzik a menü.Remélem izleni fog a vendégeidnek.
bobsii! Ügyes vagy már kész a lekvár.Lehet hétvégén már nekem is lessz borsóm. |
Sziasztok, napközben munka volt. A menü:
Házikerti borsóleves csipetkével ( fehéren) borajánlat: 2004 es Chardonnay száraz fehérbor
Scsevapcsicsa speciál , hagyma kockákkal ,sopszka salátával és frissen sült kenyérrel Borajánlat: különböző évjáratú vörösborok Cabernet, Kékfrankos
Túrógombóca gyümölcsszósszal . Pezsgővel. Meg lesz még pincefalu nézés, különböző történetekkel, szőlő ill. pincevizit, és beszélgetés.
Ez nem is menü ez a program.
Böbsi gyönyörű lekvárokat főztél. A briósod biztos nagyon finom vele.
|
Margitka, szerintem kisseb, és 2 kiló cukrot, 4 tasak zselé fix-et. De helyesbítenem kell 6 kiló epret vettem de tisztán 5 kiló gyümi lett és ehez jött a többi cucc! |
Szia Böbsi!
Ugye ezek fél literes üvegek? Mennyi zselét és cukort tettél a 6 kg-hoz? Szép lett a színe!
|
Elkészültem az eper lekvárral, 6 kg-ból ennyi lett.
|
Szia Marika! Télleg végül is mi lessz a menű? |
Szia Csopike! Nálunk ragyog a nap, nyári meleg van! |
Szia Andi!
Igen végre befejeztem a kezelést, remélem egyhamar nem kell oda járnom!
A kenyérsütő géppel meg vagyok elégedve, csak a gépi sütésnél vettem észre hogy kicsit vastag kemény héjú kenyereket süt, pedig ráálltam a közepes szinre, az Alaszkának több problémája volt így ezt a kis botlást elnézem neki!
Láttam a grill sütődet, nagyon klassz!! Mi hétvégére tervezünk egy kis húsi sütést, ha csak az idő nem szól közbe!!
Most megyek pucolom az epret, a kisfiam is segít, 6 kilóból kiváncsi leszek menni dzsem lessz! |
Szia Margitka!
Nálunk is két napig borsó leves volt, és még egy kis borsó főzelék is másnap, a fiúk kijelentették hogy most egy kicsit hanyagoljam, ma spenót volt tükörtojással, külön kérésre nálunk mindenki nagyon szereti csak én nem!!
Hogy holnap mit főzzek azt kéne kitalálni, a húsleves az biztos... Lehet hogy nekünk is kéne egy olyan topicot nyitni, hogy "Mit főzzek holnap"?
|
|