Témaindító hozzászólás
|
2005.11.22. 11:04 - |
Indulás: 2005.10. 30. |
[Későbbi] [2365-2346] [2345-2326] [2325-2306] [2305-2286] [2285-2266] [2265-2246] [2245-2226] [2225-2206] [2205-2186] [2185-2166] [2165-2146] [2145-2126] [2125-2106] [2105-2086] [2085-2066] [2065-2046] [2045-2026] [2025-2006] [2005-1986] [1985-1966] [1965-1946] [1945-1926] [1925-1906] [1905-1886] [1885-1866] [1865-1846] [1845-1826] [1825-1806] [1805-1786] [1785-1766] [1765-1746] [1745-1726] [1725-1706] [1705-1686] [1685-1666] [1665-1646] [1645-1626] [1625-1606] [1605-1586] [1585-1566] [1565-1546] [1545-1526] [1525-1506] [1505-1486] [1485-1466] [1465-1446] [1445-1426] [1425-1406] [Korábbi]
Böbsi!
A majonézes csirke elkészítéséhez nem kell a sütőprogram. A bőr nélküli csirkemellet besózod, őrölt fehérborssal megszórod, és állni hagyod. Majd belerakod egy jénay tálba, és kb. 1 dl kefirt öntesz rá. Ezután lefedve a legmagasabb fokozaton (nálam 750 W) párolod 14 percig. Közben 3-4 alkalommal megforgatod a húst. Ha már jó puha, akkor le kell önteni majonézzel.
Sok sikert az elkészítéséhez!
|
Csopike!
Képzeld el, tegnap elmentünk a vikkendházhoz, hát........ennyi szunyogot az életembe nem láttam!!!!!!
Szó szerint rajba ellepték az autót, nem birtunk kiszállni! Az ablakból néztük, hogy a konyhában úgy 20 cm-es víz lehet. A helyzetünk nem túl rózsás!!!
Az alsó szint teljesen átázott, fogalmam sincs mikor fog kiszáradni! |
Margitka!
Én örülök minden új receptnek, sajnos hogy "mit főzzek holnap" mindennapos gyötrelem. Ezért örültem a te gombás husidnak, és a sok finomságnak amit beraktok!
A recit majd várom, de sajna nincs olyan mikrom amibe sütni is lehet (még) most a ház elnyeli az összes megtakarított pénzünket.
De amit a mikroban meg lehet csinálni, azt sütőben is! így gond egy száll se!!! |
Sajnos állitólag az egéssz május ilyen lessz.A vikkendháznál mi ujság? Én is szoktam ötleteket szedni az ebédhez,sütéshez.Nagyon jó mert látom is milyen az étel. |
Böbsi!
Különben mi is csak 3-an ettünk a gombás húsból!
Nálunk pedig Gábor, a fiatalabbik fiam nem esz meg a gombát... Neki majonézes csirkemellet csináltam mikróban. Gyorsan el lehet készíteni. Nagyon finom lett, legközelebb, ha csinálok lefotózom, és berakom a recit a mikrós oldalamra.
|
Szia Csopike!
Úgy látszik az egész ország területén végig söpört a jeges eső!
Holnap, rántok cukkinit ebédre, pár napja irtad hogy sütöttél, így adtál is nekem egy jó ötletet! Nagyon szeretjük, olyan jó mikor írjátok mit főztök, mert akkor könnyebben kitalálom a mindennapi menűt! |
takaritok véletlen lett 2 t bocsi |
Sziasztok!Ma du olyan eső volt,hogy még jég is esett.Most is esik.Nem tudunk a kertbe semmit csinálni.Nagyon finomak az ebédek.Jó lett volna ma is mert nem volt időm főzni.Egy gyors sajtostészta volt a vacsi.De holnap?takarittok és du. dolgozok. |
Margitka!
Te mindíg hozol nekünk valami különlegességet!Tőled csak tanulni lehet,ügyes vagy!! |
Marika!
Mi az a plati? Én ezt a recit úgy kaptam hogy sütőben kell elősször megsütni a padlizsánt, és utánna meghámozni stb........
Margitka!
A nagyfiam húzta a száját, de csak azért mert gomba volt benne( ő gomba gyűlőlő) de a kisfiamnak és a páromnak nagyon izlett, így többször is megcsinálom. |
Zsizsu, Andi! Emailt küldtem! |
Sziasztok!
Böbsi!
Remélem, hogy a fiúk körében is sikert aratott a gombás hús!
Én ma a múltkori kalácskoszorúm sikere miatt ismét sütöttem, de most a kakaós felébe gesztenyét töltöttem.
|
Szia Böbsi!
Válaszoltam leveledre.
Látom megcsináltad Margitka gombás husiját,nagyon guszta.Nekem is tervbe van,a héten én is elkészítem.
Délután nagyon nagy borúlás jött de nem lett belőle egy jó kis eső,pedig már nagyon kellene.A kert száraz, locsolni kell. |
Szia, Böbsi. Én pl. a padlizsánkrémet a keverőgéppel szoktam kikeverni, ezek a mai eszközök már nem olyan vasból vannak, viszont sokkal finomabb nekünk ha platnin sütöm meg, még télen se büdös ha megy az elszívó, mert az az égett íz kell bele. Sütőbe sütve csak megpárolódik. |
Andi! Emailt küldtem! |
Sziasztok!
Ma elkészítettem ebédre a Margitka féle "gombáshúst" nagyon finom volt, eddig csak én ettem, de kettőre várom haza sáskákat, mindig félek mikor új ételt rakok eléjük, de sztem nekik is ízleni fog! Köszi Margitka a recit!
Nahát a majonézes salim, nagyon vakítóra sikerült! |
Szia zsizsu!
Ahogy tudok válaszolok! |
Szia Andi!
Neked is írtam e-mailt! |
Azt hallottam hogy a padlizsánkrémet nem lehet fém dolgokkal készíteni, mert keserű és rossz íze lessz! Igaz lehet?
Van egy rokonunk Győrbe, ő nagyon finom krémet szokott csinálni, nagyokat eszünk mikor ott vagyunk náluk, nem tudunk vele betelni, (pirítosra rákenve..nyammm!)haza hoztam a receptet, de én nekem közel sem volt olyan finom mint az ővé. Többet nem is csináltam. |
|