Tonhalas spagetti
2012.09.24. 16:55
Tonhalas spagetti (2 főre)
30 dkg spagetti tészta
1 doboz tonhal filé borsos mártásban
4 dl paradicsomlé vagy 1 doboz hámozott konzerv paradicsom
4 gerezd fokhagyma
1 fej vörös hagyma
olívaolaj
só
friss bazsalikom levél
A spagetti tésztát kifőzzük.
Olajon üvegesre dinszteljük a vöröshagymát. Belerakjuk a zuzott fokhagymát és felöntjük paradicsom lével vagy a konzerv paradicsommal. Csipkedünk bele bazsalikom levelet és picit sózzuk.
Addig főzzük míg el nem forr a leve! (kb 10 perc)
Végül beleöntjük a halat mártással együtt, facsarok bele egy kevés citrom levet, 1-2 percig főzzük, összekeverjük a spagetti tésztával. Tálalás előtt megszórjuk bazsalikom levéllel.
Gyorsan elkészítehető finom étel!
|