Mézes-mustáros csirke
2009.03.12. 19:23
Mézes-mustáros csirke
Hozzávalok (2-3 személyre)
1 csont nélküli csirkemell
2 dl tejszin
1 dl tej
1 evőkanál liszt
1 evőkanál méz
1 evőkanál mustár
vegeta
bors,
só
2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A csirkét megmossuk és vékony csikokra vágjuk, kicsit megsózzuk, borsozzuk!
Az olajat felforrosítjuk és a csirke csikokat fehéredésig pirítjuk! Hozzáadjuk a mézet.
Közben egy külön tálba: A lisztet a tejjel , tejszinnel fokozatosan kevergetve összekeverjük
A tejszines öntetet a csirkére öntjük és 1 evőkanál mustárt, és egy pici vegatát rakunk hozzá! Még 5-10 prcig forraljuk és penne tésztával tálaljuk!
Jó étvágyat kivánok!
|