Francia hagyma leves alapján készített étel
2009.02.12. 17:46
Végy egy "Francia hagyma levest, sajtgomboccal" ez egy zacskós leves, amit most kicsit átvariálltam, de az eredmény magáért beszél, persze aki szereti a tejszines-tejfőlős dolgokat!
Én csirke felsőcombokkal készítem el ezt az ételt!
4-6 db csirke felső combokat kicsontozok
2,5 dl főző tejszin
2,5 dl tejfől
pici bors
egy csöpp olaj
Egy jénai tálat kicsit olajjal megspriccelni, bele rakjuk a francia hagyma leves port,
a sajt gobócokat kicsit villával összenyomkodjuk, és ráöntjük a 2,5 dl tejszint, a 2,5 dl tejfőlt, és fél óráig félre tesszük.
Utánna 1 órát sütőben sütni! Fedő alatt az utólsó 10 percben fedő nélkül.
Hő.lég.175-165 fok
|